Tuesday 2 October 2012

ပန္းသီးစားသုံးျခင္း၏ က်န္းမာေရး ေကာင္းက်ဳိးမ်ား -


(၁) အ႐ုိးမ်ားကုိ ခုိင္မာေစၿပီး အ႐ုိးႏွင့္ပတ္သက္ေသာ ေရာဂါမ်ား ျဖစ္ပြားမႈမွ ကာကြယ္ေပးျခင္း။

(၂) ပန္းနာရင္က်ပ္ ေရာဂါမ်ားကုိ သက္သာေစၿပီး ျဖစ္ပြားမႈႏႈန္းကုိ ေလ်ာ့က် ေစျခင္း။

(၃) အဆုတ္၊ ရင္သား၊ အူမႀကီး၊ အသည္းတို႔တြင္ ျဖစ္ပြားႏုိင္ေသာ ကင္ဆာ ေရာဂါကုိ တားဆီး ကာကြယ္ ေပးျခင္း။

(၄) မွတ္ဉာဏ္ခၽြတ္ယြင္းျခင္း၊ အသက္ႀကီးရင့္ခ်ိန္ အတိတ္ေမ့ျခင္းစသည့္ ဇရာ ေရာဂါမ်ား ေဆာလ်င္စြာ ျဖစ္ပြားျခင္းမွ ကာကြယ္ တားဆီးေပးျခင္း။

(၅) ကိုလက္စထေရာဓာတ္ကုိ ေလ်ာ့က်ေစျခင္း။

(၆) ဆီးခ်ဳိေရာဂါကုိ ကာကြယ္ေပးႏုိင္ျခင္းႏွင့္ ျဖစ္ပြားမႈကုိ ႀကိဳတင္ကာကြယ္ ႏုိင္ျခင္း။

(၇) ခႏၶာကုိယ္အေလးခ်ိန္ကုိ ေလ်ာ့က်ေစႏုိင္ၿပီး အသားအေရ က်စ္လစ္ ေစျခင္း စသည့္ အက်ဳိးေက်းဇူး မ်ားရရွိႏုိင္ပါတယ္။

By Royal Hero Media

No comments:

Post a Comment